Konaci Janković

Adresa: Mušići
Region: Zlatiborski
Opština: Kosjerić
Pošt.broj: 31260
Lokacija: Putem od Divčibara ka Užicu na 25 km u selu Ježevica skreće se desno ka selu Mušići koje je udaljeno 5 km
Cena noćenja (din): 1.000 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.200 DIN
Cena polupansiona (din): 1.500 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.800 DIN
Tip smeštaja: Brvnare i vajati
Jednokrevetne sobe: 1
Dvokrevetne sobe: 1
Trokrevetne sobe: 1
Apartman: 2
Br.kupatila: 4

 

Opis: Konaci Janković nude smešaj sa ishranom u 2 trokrevetna vajat-apartmana i kući sa 6 ležaja. Domaćini su profesionalni ugostitelji i garantuju kvalitet hrane i usluge.
Vajati su uređeni u savremenom stilu, poseduju predsoblje, kupatilo, sobu i veliku terasu. Svaka soba ima tv i dvd uređaj.
Kuća raspolaže sa sobama 1/3, 1/2, 1/1, dva kupatila, dve terase, dnevnom sobom, trpezarijom i centralnim grejanjem.
Domaćini organizuju ručkove za grupe (planinari, penzioneri i sl.).
Gostima se služi isključivo domaća hrana – sir, kajmak, proja, kačamak, čvarci, pite savijače, krofne, kifle, domaće kiselo mleko uz služenje domaće prepečenice od šljive, domaćeg vina i domaćeg soka od maline.
140 km od Beograda. Iz pravca Beograda i Novog Sada najbliže je doći preko Valjeva i Divčibara putem koji vodi ka Užicu. Na putu od Valjeva ka Užicu na zaobilaznom putu Kosjerić sa leve strane magistralnog puta seoskim asfaltnim putem stiže se do Mušića. Putem od Divčibara ka Užicu na 25 km u selu Ježevica skreće se desno ka selu Mušići koje je udaljeno 5 km.
Za one koji vole šetnju i obilaske domaćini preporučuju Divčibare, Guču, Zlatibor, Mokru Goru, Potpećku pećinu, manastire u Ovčar Banji, rodnu kuću Miloša Obrenovića u Dobrinji itd.