Vila Golijski Dar

Adresa: Selo Dajići
Region: Zlatiborski
Opština: Ivanjica
Pošt.broj: 32250
Lokacija: Ivanjica
Cena noćenja (din): 1.000 DIN
Tip smeštaja: Vila
Apartman: 3
Br.kupatila: 3

 

Opis: U srcu Golije na nadmorskoj visini od 1400 metara, na udaljenosti od 100 m od ski lifta na brdu „Dajići“ nalazi se kuća za odmor porodice Luković iz Ivanjice. Kuća raspolaže sa 3 četvorokrevetna apartmana, kategorisana sa najvišom kategorijom (4 zvezdice). U miru i tišini odlično opremljenih apartmana Golijski dar, gostima se nudi maksimalan užitak uz potpuni komfor, zasebna kupatila, kuhinju, televizor i telefon. Vašim izborom ove kuće na planini Goliji, pored vrhunskog smeštaja u zimskom periodu možete skijati na stazi dugoj 600 m sa utabanim snegom, čekati Golijska jutra u društvu ovdašnjih meštana uz golijske specijalitete (pršutu, sir i vruću rakiju).

Apartmani su udaljeni od Ivanjice 32 km. asfaltnim putem. U blizini apartmana nalaze se dve prodavnice, restoran i kafana.

Apartmani izmedju ostalog poseduju i ljuljaške, klackalice za decu, stoni fudbal, ražanj i roštilj.

Ukoliko se odlučite da Golijski dar posetite u letnjoj ili jesenjoj sezoni nećete se razočarati. Na Goliji je zastupljeno više vrsta lekovitog bilja, retkih šumskih plodova i gljiva, tako da svaka šetnja senovitim šumskim stazama za vas može biti prava avantura.
U vrhunski opremljenim apartmanima Golijskog dara na najlepšoj planini Goliji uverićete se zašto ovde dođu gosti, a odu prijatelji.