Vila Angelina

Adresa: Kušići
Region: Zlatiborski
Opština: Ivanjica
Pošt.broj: 32258
Lokacija: Kušići
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.250 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.950 DIN
Tip smeštaja: Vila
Dvokrevetne sobe: 9
Trokrevetne sobe: 5
Br.kupatila: 14
Boravišna taksa: 25 DIN

 

Opis: Domaćinstvo Stojadina Vidakovića iz Kušića počelo je da se bavi turizmom od 2002. godine. Domaćinstvo poseduje veliko imanje. U jednom velikom krugu je zagrađeno dvorište u kome se nalazi porodična kuća, 4 hektara zemlje sa šumom, sopstveni izvor čiste planinske vode, staza za sankanje, objekat Vila Angelina, kao i zgrada stara 200 godina u kojoj je stara porodična kafana MALI ODMOR.
Svaka soba za izdavanje ima kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, parno grejanje. Pored soba postoji i zajednička prostorija sa TV-om i čajnom kuhinjom. Naši gosti mogu da se zabave igrajući bilijar, stoni fudbal, stoni tenis.
Ishrana gostiju se obavlja u našoj mini kafani MALI ODMOR. Hrana koju spremamo je ukusna, raznovrsna, domaća ekološka i prilagodljiva svakom gostu.
Gosti kod nas dolaze da se odmore u šetnji planinskim stazama, zbog sankanja, skijanja, branja lekovitog bilja na Javoru, obilaska kanjona reke Uvac, vožnje bicikla, upoznavanja prirodnih lepota Ivanjice, a planina Javor, bogata je raznovrsnom divljači, blizina Sjeničkog jezera i prelepi pejzaži čine Kušiće privlačnim mestom za lovce i ribolovce.
Cena pansiona zavisi od dela godine i dužine boravka gosta. Za decu 3-11 godina popust 50%.