Carski apartman

Adresa: Kremna
Region: Zlatiborski
Opština: Užice
Lokacija: Kremna
Tip smeštaja: Brvnare i vajati
Dvokrevetne sobe: 2

 

Opis: Kao i kosmos, mistika obavija ovo pitomo selo između Zlatibora, Tare i Šargana. Nadmorska visina kremanskih zaselaka je između 750 i 850 m. Idealna visina u klimatskom pogledu, cvetne livade, planinski ogranci obrasli četinarskim rastinjem, bistri izvori i potoci predstavljaju savršeno mesto za odmor. U tom savršenom mestu za odmor nalazi se kućica, 58 m2, stara 80 godina, restaurirana i prilagodjena za komforan boravak Vas i Vaše porodice i prijatelja. Carski apartman se sastoji od degažmana, dnevne sobe sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatila. Ispred kuće je trem terasa na kojoj ćete uživati u bajkovitom pejzažu i mirisu netaknute prirode. U dvorištu je ozidan roštilj za ljubitelje gril mesa i gurmane koji svoj apetit mogu pojačati uz domaću “Carsku viljamovku”. Rakija se pravi od krušaka koje rastu u voćnjaku ispod kuće. Na tom voćnjaku na 25 ari placa raste 150 stabala plantažne kruške viljamovke.
U dvorištu ispod kuće nalazi se ozidani roštilj na kome možete pripremati meso i ribu sa roštilja za Vas i Vaše prijatelje.

Prijatan boravak u Carskom apartmanu i vesele trenutke uz “Carsku viljamovku” želi Vam vlasnik apartmana i proizvodjač rakije .