Zdravkovac

Adresa: Jarmenovci
Region: Šumadijski
Opština: Topola
Lokacija: Selo Jarmenovci
Cena noćenja (din): 16.000 DIN
Tip smeštaja: Ekskluzivno
Br.kupatila: 1
Rezidencija: 1

 

Opis: Na sat i po vremena vožnje od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u selu Jarmenovci, smeštena je jedinstvena rezidencija Zdravkovac koja vas spontano osvaja svojom arhitektonskom originalnošću i toplinom. Kompletna rezidencija koja je spolja i unutra izgrađena od prirodnih materijala, drveta i cigle, učiniće boravak na selu nezaboravnim iskustvom.
U pitomom planinskom okruženju Šumadije, na 620m nadmorske visine, Zdravkovac Vam nudi relaksirajući predah bilo da se radi o odmoru sa porodicom, poslovnom okupljanju ili romantičnom vikendu.
Ne morate da putujete daleko da biste se opustili i odmorili zbog čega Vas pozivamo u autentičan etno ambijent rezidencije Zdravkovac.
Dobrodošli!

Objekat poseduje osam ležaja,
Kupatilo je stilski uređeno u skladu sa ostatkom kuće i poseduje saunu i đakuzi kadu za 2 osobe.
Dnevna soba ima otvoren kamin i LCD TV uređaj sa satelitskim kanalima.
Natkrivena letnja slavska soba nalazi se uz glavnu kuću na otvorenom i opremljena je sopstvenom kuhinjom koja uključuje sač, crepulju, kotlić, zemljani lonac, roštilj i ražanj. Raspolaže prostorom sa 24 mesta za ručavanje, šankom i garniturom za sedenje.
Obroci
Sopstvena organizacija ishrane
Mogućnost poručivanja i isporuka hrane iz lokalnog restorana domaće kuhinje
Organizovanje ručkova sa tradicionalnim menijem za veći broj gostiju uz najavu (pečenje na ražnju, jela ispod sača, roštilj…)
Najam

Gosti za izlete mogu koristiti i četri kvad četvorotočkaša.

Najam
Glavna kuća površine 140 m2 može se iznajmiti za najviše 8 gostiju i uvek se iznajmljuje u celini. Cena najma cele kuće za 1 noćenje iznosi 16.000 rsd.
Prilikom boravka na nedeljnom nivou, gosti plaćaju 6 noćenja dok 1 noćenje dobijaju gratis.