Vila Banstol

Adresa: Vikend naselje Banstol
Region: Sremski
Opština: Inđija
Pošt.broj: 22320
Lokacija: викенд насеље Банстол (Гладнош – Марадик)
Godina gradnje: 2002
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.200 DIN
Cena polupansiona (din): 1.700 DIN
Cena punog pansiona (din): 2.200 DIN
Tip smeštaja: Vila
Dvokrevetne sobe: 3
Apartman: 1
Br.kupatila: 2
Plac (ar): 80
Garaža (m2): 16
Boravišna taksa: 50 DIN

 

Opis: Викенд насеље Банстол се налази на обронцима Фрушке Горе, на надморској висини од 375 м. Лоцирано је уз магистрални пут М-22 тј. пут Београд – Нови Сад.
Од поменутих градова је удаљено: од Београда 40 км, од Новог Сада 20 км, а од Инђије, као средишта општине на којој се налази Банстол, удљен је 10 км.
Кућа за одмор ,,Банстол” налази се у лепом природном амбијенту, у близини културно историјских знаменитости и краси је идилична сеоска атмосфера што представља добру основу за привлачење туриста и даје добру шансу за развој сеоског и етно туризма.
Објекат налази у близини Културно-истиријских споменика највише категорије, Бањских места и националног парка Фрушка Гора :
– Манастир Крушедол 5 км
– Манастир Велика Ремета 5 км
– Сремски Карловци 10 км
– Бања Врдник 29 км
– Бања Стари Сланкамен 25 км
– национални парк Фрушка Гора 1 км
Кућа за одмор ,,Банстол” ће свој туристички производ и активности усмерити на : стране и домаће туристе у транзиту , љубитеље природе, туристе са специјалним интересима, људе који желе активан одмор у природи и оне који желе да се упознају са културом, традицијом и да осете начин живота људи из овог дела Срема.
Туристичка понуда Куће за одмор ,,Банстол” намењена је:
– туристима за краћи одмор (викенд) до 3 дана, са богатом понудом етно кухиње засноване искључиво на домаћим производима
– одмори до 7 дана са понудом обиласка културно – историјских споменика, пре свега фрушкогорских манастира и Сремских Карловаца
– активни одмор – прикупљање плодова природе ( малине, купине јабуке, печурке…), берба, справљање зимнице… тј. интезивно учешће гостију у креирању понуде
– пословни одмори за госте који желе мир и сеоску идилу уз конзумирање домаћих специјалитета
– за госте који желе рекреацију и бављење спортом: риболовце (Дунав је удаљен 2 км) , ловце (у сарадњи са локалним ловачким удружењима), спортисте и рекреативце (спортски терени и пешачке стазе у националном парку Фрушка Гора)
– за кратке одморе (разни ручкови, кратка весеља…)