VAJATI

Adresa: Selo Gornja Kravarica
Region: Moravički
Opština: Lučani
Pošt.broj: 32230
Lokacija: Guča
Godina gradnje: 2006
Cena noćenja (din): 1.500 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.300 DIN
Cena polupansiona (din): 2.100 DIN
Cena punog pansiona (din): 2.800 DIN
Tip smeštaja: Brvnare i vajati
Jednokrevetne sobe: 2
Dvokrevetne sobe: 7
Apartman: 2
Br.kupatila: 11
Plac (ar): 550

 

Opis: DOBRO DOŠLI – DOBRIMA DOŠLI!

Dragačevo i Dragačevci se najlepše mogu doživeti u ambijentu nedirnute prirode i očuvanih, tradicionalnih moba, (okupljanje komšija i prijatelja jednog domaćinstva u ispomoć da se zavše poljoprivredni radovi na imanju). Zajedno se ore i kopa, kosi i žanje, strižu ovce, bere voće, komiša se, peče rakija,… tkalje tkaju… a pletilje pletu… sve uz pesmu i trubu…

Seoski turizam razvijen je u mnogim selima Dragačeva. Dragačevci kao osvedočeni domaćini rado primaju svakog putnika-namernika.

Šume i livade, puteljci i proplanci, izvori i potočići su ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I zimi i leti. Uz vrhunski smeštaj gostima se pružaju uslovi za organizovanje raznovrsnih aktivnosti.

Šetnje stazama Golupca, biciklistčke ture do Rimskog bunara i ostalih skrivenih kutaka Dragačeva, sakuplanje lekovitog bilja i šumskih plodova, sankanje i skijanje, lov fazana, zeca i divlje svinje, ribolov na rekama i jezerima …

Nastavljajući tradiciju dragačevskog gostoprimstva u selu Gornja Kravarica, 7 kilometara od Guče.Na imanju porodice Radičević izgrađeni su moderni VAJATI koji i samim svojim izgledom odaju toplinu domaćeg ognjišta. Ambijent nedirnute prirode pruža svakom gostu priliku za istinski odmor od savremenog tempa života.

KAPACITET: 4 dvokrevetne sobe, 2 jednokrevetne sobe, 3 sobe sa francuskim ležajem i 2 apartmana.

Svaka soba ima parno grejanje, klima uređaj, televizor (TV program sa dva satelita – hot bird i astra sa 2000 stranih i 14 domaćih programa), bar, a na prostoru domaćinstva i bežični (wireless) internet (WI-FI)

Uostalom, dođite i uverite se !
U jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama postoji konforan pomoćni ležaj, odnosno mogućnost smeštaja još po jedne osobe po umanjenoj ceni korišćenja.
Za grupe brojnije od 15 osoba postoji mogućnost umanjenja cena, odnosno jedan gratis na 20 osoba, po dogovoru sa vlasnikom „Vajata”.
Ako se uplata vrši preko agencije, u cenu je uračunata i agencijska provizija od 5%.