Stefanov konak

Adresa: Rudnik
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Pošt.broj: 32000
Lokacija: Mali raj
Cena noćenja (din): 1.450 DIN
Tip smeštaja: Vila
Dvokrevetne sobe: 9
Br.kupatila: 9

 

Opis: Stefanov konak Svetlane Raškovića I kategorije nalazi se na najlepšem delu Rudnika u naselju Mali raj. Raspolaže sa 18 ležajeva u 9 dvokrevetni soba a svaka soba ima kupatilo. U prizemlju kuće nalazi se veliki dnevni boravak i kuhinja sa svim pratećim elementima. Kuća je novoizgrađena, veoma lepo sređena, pa tako da gosti mogu da se odmaraju i uživaju, što je i krajnji cilj mladih domaćina.
Ovde može da se oseti čist planinski vazduh sa mirisom četinara, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom pre više od 80 godina.
Rudnik je bogat izvorima, četinarskom šumom i netaknutom prirodom što može dobro koristiti deci, sportistima, planinarima i lovcima. Ovde se nalaze dobro uređene pešačko- planinarske staze, košarkaški , odbojkaški i tereni za mali fudbal koji omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora.
Za one koji vole duge šetnje planina je pitoma, prekrivena bujnom šumom i brojnim putevima i stazama koje vode do arheoloških lokaliteta, Rudničkih vrhova i vidikovaca i do manastira Vraćevšnica, Voljavča i Nikolje. Pešačkim stazama lako se stiže i do vulkanske kupe Ostrvica, koja predstavlja izazov za planinare. Vrh Ostrvice se završava zidinama Jerininog grada.
Ljubazni domaćini nude kuću tokom cele godine sa mogućnošću samostalnog pripremanja hrane a po želji mogu da se hrane u obližnjem hotelu i restoranu.
Zato dođite da vidite Rudnik, jer onaj ko jedanput dođe i uživa u lepotama ovog kraja ponovo se vraća, pa ćak dovodi i svoje rođake i prijatelje.