Sofija Tiosavljević

Adresa: Majdan
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Pošt.broj: 32300
Lokacija: Majdan
Cena noćenja (din): 500 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Jednokrevetne sobe: 1
Dvokrevetne sobe: 3
Br.kupatila: 1

 

Opis: Domaćinstvo Sofije Tiosavljević nalazi se u selu Majdan na 9km od Gornjeg Milanovca i 1km od magistralnog puta. Seoski put do domaćinstva je rekonstruisan 2013.godine, ide paralelno sa majdanskim potokom, te je najbolje taj put prelaziti peške, kako bi se u potpunosti uživalo u svežem vazduhu i seoskom ambijentu. Kuća u prizemlju ima kuhinju sa trpezarijom, kao i kupatilo. Na spratu raspolaže sa 7 ležajeva u četiri sobe. U kući se nalazi trenažer za vezbanje, kao i biblioteka. Za bebe je obezbeđen krevetac.
Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istorijskih spomenika, posmatranju ptica, branju lekovitog bilja i šumskih plodova i u spremanju zimnice. Domaćinstvo se nalazi u najlepšem delu sela, 50m od crkve i škole. Dvorište je veliko sa pogledom na prelepu okolinu. Na par kilometara nalazi se poznato izletište Srpski Holywood.
Domaćini nude kuću sa mogućnošću samostalnog spremanja hrane tokom cele godine. Dođite i uzivajte u lepotama rudničko-takovskog kraja, nećete se pokajati, jer onaj ko jedanput dođe ponovo se vraća i dovodi svoje prijatelje.
Cena noćeja u letnjoj sezoni je 5 evra, a u grejnoj sezoni je 10 evra po osobi.