Raško Petrović

Adresa: Kamenica
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Lokacija: Kamenica
Cena noćenja (din): 500 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.100 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Dvokrevetne sobe: 2

 

Opis: Domaćinstvo Raška Petrović II kategorije raspolaže zasebnom kućom za izdavanje gostima, koja se nalazi u selu Kamenica. Selo se nalazi na padinama planine Maljen, na uzvišenju sa kojeg vam izgledaju na dohvat ruke planine Rudnik, Suvobor i Rajac a nalazi se i rečica istog imena , gde može da se za vreme letnjih dana kupa a voda je bistra i čista da bez opasnosti po zdravlje može i da se pije..
Stara kuća je adaptirana i raspolaže sa dve dvokrevetne sobe, kupatilom, nišom i velikim dnevnim boravkom u kome se nalaze veoma interesantntan nameštaj od kreveta, komode, kamina a sve to podseća na neka davna lepa vremena.
Kuća se izdaje van grejne sezone sa mogućnošću samostalnog spremanja hrane a u blizini se nalazi kafana gde mogu gosti, ako žele da se hrane.
Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno- istoriskih spomenika, posmatranju ptica, kupanju u reci, branju lekovitog bilja i šumskih plodova i u lovu i ribolovu i vožnji biciklom .