Ranch V8, Kosmaj

Adresa: Sedlar, Kosmaj
Region: Grad Beograd
Opština: Mladenovac
Pošt.broj: 11415
Lokacija: Sedlar, Kosmaj
Godina gradnje: 2007
Cena noćenja (din): 1.500 DIN
Tip smeštaja: Brvnare i vajati
Apartman: 3
Br.kupatila: 3
Plac (ar): 2 hektara
Uslovi plaćanja: Prilikom prijema

 

Opis: RANCH V8 se nalazi 60 km južno od Beograda, na najlepšem delu planine Kosmaj koji je proglašen predelom sa izuzetnim prirodnim odlikama. Na imanju koje se prostire na dva hektara nalaze se kuca domaćina i TRI BRVNARE. Prirodan ambijent ovog imanja na 400m nadmorske visine ispunjen višedecenijskim stablima jela i breza, upotpunjuje hrastova šuma koja dominira vrhom ove pitome planine, pa Kosmaj potpuno opravdano nosi epitet VAZDUŠNE BANJE. U ovaj potpuni mir se iz Beograda stiže za samo 45 min.
Dve veće brvnare su vrlo konforno opremljeni apartmani sa po dve spavaće sobe na spratu i kupatilom, čajnom kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom u prizemlju. Treća brvnara sadrži dnevni boravak sa kuhinjom, odvojen spavaći deo i kupatilo. Kućice su tako postavljene da svaka ima svoju intimu, a pogled sa terasa se pruza na šumu. U ambijentu brvnara posebno ce vas oduseviti prijatan miris drveta, enterijer koji odiše toplinom i izuzetnom udobnošću.
U okviru ponude je i letnjikovac sa roštiljem i velikim stolom, pogodan za uživanje s drustvom. Smešten je u prijatnom ambijentu breza i zaštićen je, tako da se u njemu jednako uživa i u toku toplih, ali i hladnijih vetrovitih dana. Gostima su na raspolaganju i ležaljke koje samo upotpunjuju odmor u prirodi.

POPUSTI
Za sedam i vise nocenja, cena se umanjuje za 20%
Za decu do 2 god. noćenje je besplatno, a za decu od 2 do 10 god. popust 50%
U slucaju samo jednog nocenja cena je 2000 din po osobi.
Telefoni za rezervacije:
011/8219-630
062/8297-298