Planinska kuca Vila Kikovi

Adresa: Dragolj
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Lokacija: Dragolj
Tip smeštaja: Vila
Dvokrevetne sobe: 2
Br.kupatila: 2
Plac (ar): 100

 

Opis: Kompletno opremljena kuca u planinskom ambijentu (90 km juzno od Beograda). Iznajmljuje se kao cela kuća za sve prilike; porodicni boravak i manje grupe. Nova godina, prvi maj i drugi praznici, skolski raspust, druzenje,rodjendani i druge privatne zurke, vikend u prirodi.

Idealno je mesto gde moze da se ode daleko od gradske guzve i brzog tempa zivota, porodicno ili grupno. Isto tako je pogodna i za organizovanje rodjendana i drugih vrsta druzenja u sopstvenom aranzmanu.

Kuca je kompletno opremljena što je čini pogodnom za ugodan boravak. Poseduje Satelit i Internet. Isto tako tu su i muzicki uredjaji, mini bar. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, sobe i kupatila u gornjem delu i prostorije sa kuhinjom i kupatilom u donjem delu. Ispred je velika terasa na dva nivoa gde se nalaze stolovi sa klupama i dva rostilja.

Varosica Belanovica sa nekoliko dobro snadbevenih prodavnica, pekarom i prodavnicom mesa je udaljena svega 4 kilometra.

U zimskom periodu padine oko kuce su idealno mesto za skijanje i sankanje. U letnjem periodu moguce je kupanje na obliznjim bazenima u Belanovici. Setnja po okolnim brdima i livadama je izvanredna prilika za one koji uzivaju u planinarenju. Spremanje hrane u Vasem aranzmanu po sopstvenoj zelji. – Na raspolaganjui su Vam rostilj, zemljani lonci, kotlic i svo ostalo potrebno posudje.

Atraktivna mesta u blizoj okolini su: Jezero Garasi 8km, Vulkanska kupa Ostrovica 6km, Rudnik 12km, Bukulja i Arandjelovac 20km, Oplenac Topola 35km.

Kuca se izdaje minimalno na dva dana sa cenom od 5.000 din po danu za vikend i 4.000 din po danu u toku nedelje. Svaki naredni dan je 1.000 din.
Ovo je cena za porodicni boravak do 4 odrasle osobe sa decom. Za grupe, novu godinu, i prvi maj cena je po dogovoru

Uputstvo za dolazak iz pravca Beograda.

Iz Beograda idete Ibarskom magistralom prema Cacku oko 75 km do skretanja za Dudovicu. Iz Dudovice idete putem za Belanovicu oko 12 km. Iz centra Belanovice desno putem za Rudnik 4 km. Kod drvenog znaka sa crvrno belim krugom u obliku mete i drvene strelice sa istim bojama skrenete levo i idete nizbrdo seoskim putem 300 metara do kuce.