Ljiljina kuća

Adresa: Kanalska obala 38
Region: Zapadno Bački
Opština: Sombor
Pošt.broj: 25270
Lokacija: Bezdan
Cena noćenja (din): 500 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Dvokrevetne sobe: 2
Br.kupatila: 1

 

Opis: Kuća za odmor

U potrazi za takvim staništem koje pruža sigurno utočište od svakodnevnih briga, od buke i nemira, gde se veoma brzo i sa osećajem sigurnosti dostiže, pogotovo kada je reč o ljudima iz velikih gradskih središta, mir u sebi, čeka vas LJILJINA KUĆA.

Nesvakidašnja prilika za tihovanje u osami, na obali Velikog Bačkog kanala u Bezdanu, odmor i oporavak u mestu poznatom po jodnoj banji, šumama, vodotocima, čardama i tamburašima… Obilje uslova za odlazak u lov i ribolov, za aktivan odmor, uživanje u dugim šetnjama, vožnji čamcem, u zdravoj i domaćoj kuhinji…

Kao da putovanjem stižete u svoju kuću, s tom razlikom što vam o svemu što vam je potrebno, umesto vas brine neko i to tako, s radošću, kao da je sve u kući i oko kuće samo vama i namenjeno.

Na raspolaganju: dve sobe, kupatilo, kuhinja, uredjen mol i čamac, vodič do lovišta, ZOO-vrta ((MIKI)) u Kolutu, ili do Sombora, njegovih parkova, trgova, institucija kulture (galerije, muzej, pozorište…).

Kuća za odmor sa najbližim ili sa onima koji vam bar ponekad nedostaju. Za organizovanje likovnih kolonija. Za susrete kojima se stiže do lepog sećanja…