Kuća Davidović

Adresa: Ul. Vinogradarska 16
Region: Pomoravski
Opština: Despotovac
Lokacija: 1,5 km od centra Despotovca, auto putem Beograd –Niš (isključenje na 101km u Markovcu) 135km od Beograda, 115km od Niša.
Cena noćenja (din): 600 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Apartman: 2
Br.kupatila: 2
Boravišna taksa: 60 DIN

 

Opis: Kuća za odmor ’’DAVIDOVIĆ’’ (3*) raspolaže sa 2 smeštajne jedinice i to:
Apartman u prizemlju: jedna dvokrevetna soba (sa mogućnošću proširenja za decu), kuhinja za samostalnu pripremu hrane, kupatilo i soba za dnevni boravak sa kaminom, TV, telefon, terasa i dvoriste sa garažom.
’’STUDIO’’ na spratu: jedna dvokrevetna soba (sa mogućnošću proširenja za decu), priručnom kuhinjom sa samostalno pripremanje hrane, dnevni boravak i kupatilo (30m2), terasa na spratu uz korišćenje terase u dvorištu, dvorište i garaža, TV i telefon.
Obezbedjen je parking u dvorištu ili garaži.
Vlasnici će vas rado uputiti gde i šta videti i obići. U sezoni nude povrće i voće iz sopstvene proizvodnje.
U okolini nema industrijskog zagađenja, kuća ja na proplanku sa pogledom na Despotovac i okolinu, čist vazduh, intimna atmosfera, pored kamina ili u dvorištu pod lipama.
U blizini se nalazi veći broj restorana sa domaćom kuhinjom
Kuća je na raspolaganju cele godine. U mesecima koji su hladniji (novembar-mart) postoji mogućnost odmora u kući uz kamin i šetnje okolnim brdima, doček nove godine i samostalno organizovanje skijanja i sankanja po divnim terenima u okolini.
Odmor u kući Davidović Vam pruža mogućnost da uživate u čistom vazduhu, šetnjama po šumama i livadama, obilascima kulturno-istorijskih spomenika, branju šumskih plodova, pripremi zimnice, lovu i ribolovu…