Krčmar

Adresa: 14204 Krčmar bb
Region: Kolubarski
Opština: Mionica
Pošt.broj: 14204
Lokacija: Divčibare
Godina gradnje: 1985
Cena noćenja (din): 800 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.000 DIN
Cena polupansiona (din): 1.400 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.600 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Dvokrevetne sobe: 3
Br.kupatila: 2
Uslovi plaćanja: Gotovina,Virman

 

Opis: Vratite se PRIRODI,odmarajte NA SELU.
Seosko domaćinstvo Krstivojević
Seoski turizam,selo Krčmar (Divčibare)
tel:014/3427-306
tel:066/007-196
e-mail:apartmanikrcmar@gmail.com
Selo Krčmar,kao i naši smeštajni kapaciteti Seoskog domaćinstva Krstivojević Miroslav-KRČMAR, nalazi se na obroncima planine Maljen,odnosno Divčibara,100 km jugozapadno od Beograda,na nadmorskoj visini od oko 800 metara.
Na manje od 10 km nalazi se vazdušna banja,zimski i letnji turistički centar Divčibare,na kojoj se nalaze skijaške staze i bazeni.
Klima je umereno kontinentalna,sa umereno toplim letima i umereno hladnim zimama.Priroda je bila darežljiva i omogućila čudesnu ružu vetrova (koja je pogodna za lečenje oboljenja respiratornih organa) po kojoj Divčibare i imaju status vazdušne banje.

Ceo pojas Divčibara,pa i samog sela Krčmar gde se i nalaze Seosko domaćinstvo Krstivojević Miroslav-KRČMAR,obiluje listopadnom i četinarskom šumom,prostranim livadama i pašnjacima,lepim divljim izvorima i brojnim puteljcima koji se mogu koristiti kao pešačke staze zdravlja.
Seosko domaćinstvo Krstivojević Miroslav-KRČMAR raspolaže sa tri dvokrevetne sobe(jedna u kategoriji 4 zvezdice,što je najviši rang u seoskom turizmu, i dve u kategoriji 3 zvezdice).Sobe su opremljene centralnim grejanjem i bežičnim internetom koji se nudi gostima besplatno.Obezbeđen je parking za svaku sobu po jedno vozilo.Uz usluge smeštaja nudimo i usluge punog pansiona kao i obilaženje okolnih turističkih ,istorijskih i zabavnih lokacija.
Pristupačne cene,usluga, i vrhunska ponuda domaćih i internacionalnih jela,uz ljubazne domaćine,učiniće Vam boravak u Seoskom domaćinstvu Krstivojević Miroslav-KRČMAR prijatnim i nezaboravnim.