Gulyas csarda

Adresa: Ludaški šor br.206
Region: Severno Bački
Opština: Subotica
Pošt.broj: 24418
Lokacija: Šupljak
Cena noćenja (din): 1.200 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.400 DIN
Cena polupansiona (din): 1.700 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.900 DIN
Tip smeštaja: Salaši
Dvokrevetne sobe: 3
Trokrevetne sobe: 2
Višekrevetne sobe: 2
Boravišna taksa: 100 DIN

 

Opis: Guljaš Čarda

U blizini Ludoškog jezera, na 30 km od Subotice, između Palića i Hajdukova, nalazi se nadaleko poznata “Guljaš čarda”. Osnovana je 1992 od strane njenog sadašnjeg vlasnika Petra Guljaša. Ovde možete videti razne životinje : nojа , emu, mangulicu, divlju svinju, lamu, ponija.

Objekat poseduje restoran, sobe za prenoćište, jezero, teren za odbojku na pesku…

Guljaš farma nojeva je prva farma ove vrste u našoj zemlji. Preporučujemo Vam da probate specijalitete od noja, mangulice, divljači i raznih vrsta ribe u restoranu Guljaš čarda. Poznata mađarska kuhinja neće Vas ostaviti ravnodušnim: goveđi perkelt sa galuškama, škembići, ovčiji paprikaš sa kupusom, segedinska ragu čorba… Sredom i petkom svratite na jagnjetinu sa ražnja, junetinu ispod sača i pasulj u zemljanom loncu.

Na raspolaganju su Vam i suhomesnati proizvodi od noja (kobasice, kulen, paštete..) proizvodi od nojeve kože (tašne, cipele), koji se po kvalitetu mogu porediti sa krokodilskom. Tu su i nezaobilazna nojeva jaja, koja predstavljaju savršen poklon za Vaše prijatelje. U smiraj dana u oviru kompleksa potražite udoban smeštaj sa 4 zvezdice. Domaćini su spremni da organizuju: svadbe, rođendane, balove, bankete, nedeljni meni ručak, doček nove godine. Obezbeđen je i zatvoren parking za goste.

Srdačno Vas očekujemo da provedete jedan prijatan dan na ovom prelepom mestu