Drinska Kuća

Adresa: Ovčinja
Region: Zlatiborski
Opština: Bajina Bašta
Pošt.broj: 31250
Lokacija: Vila se nalazi na četvrtom kilometru od Rogačice prema Ljuboviji u Ovčinjskom polju. Od same kuće se mogu praviti zanimljive šetnje u autentičnoj i sačuvanoj prirodi ovog dela Srbije.
Tip smeštaja: Ekskluzivno
Dvokrevetne sobe: 4
Br.kupatila: 4

 

Opis: Ako poželite da se opustite pored bazena, na terasama sa pogledom na reku, sauni, đakuziju ili siđete do reke Drine onda je naša vila pravo mesto za Vas.
Na skoro jedan hektar imanja u potpunoj privatnost provedite nezaboravne trenutke.

Drinska kuća vas očekuje i u najhladnijim zimskim danima. Pored podnog, radijatorskog i klimatskog grejanja u dnevnom boravku imamo i otvoreni kamin koji će vas sigurno zagrejati i upotpuniti atmosferu u dugim zimskim noćima.

Raspolažemo sa smeštajem za 8 osoba u četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima sa tušem.

U sobama su francuski ležajevi sa kojih se pruža predivan pogled na reku Drinu.

Dnevni boravak i kuhinja vile su luksuzno opremljeni i nalaze se na prvom nivou.

Drinska kuća vas očekuje i u najhladnijim zimskim danima. Pored podnog,radijatorskog i klimatskog grejanja u dnevnom boravku imamo i otvoreni kamin koji će vas sigurno zagrejati i upotpuniti atmosferu u dugim zimskim noćima.

Lokalni restoran “TARA” iz Bajine Bašte vrši isporuku hrane do vile. Takodje, ako su vam potrebne namernice ili nesto od lokalnih proizvoda, mi ćemo vam ih dostaviti na adresu vile bez naknade za dostavu.