Domaćinstvo Vesković

Adresa: Koštunići
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Lokacija: Koštunići
Cena noćenja (din): 800 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.100 DIN
Cena punog pansiona (din): 2.200 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Dvokrevetne sobe: 8
Višekrevetne sobe: 1
Apartman: 1

 

Opis: Domaćinstvo Veljka Vesković iz Koštunića raspolaže novoizgrađenom zasebnom kućom, namenski građenom za izdavanje gostima, koja raspolaže sa 21 ležajem u dvokrevetnim sobama i jednim petokrevetnim apartmanom. Svaka soba ima kupatilo i TV a na pokrivenoj velikoj terasi nalazi se sto za bilijar.
U ponudi je “seljački all inclusive” koji podrazumeva neograničeno konzumiranje hrane i pića, s tim da se gosti uglavnom sami služe i raspremaju za sobom.
Kuća se izdaje tokom cele godine sa mogućnošću korišćenja punog pansiona i samostalnog spremanja hrane. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta.
Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istoriskih spomenika, posmatranju ptica, branju lekovitog bilja i šumskih plodova, u lovu i ribolovu i vožnji biciklom.
Takođe, domaćin nudi i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.
Selo je smešteno na južnoj padini planine Suvobor, spada u najlepše krajeve Srbije. Nalazi se na severozapadnom delu opštine na udaljenosti 38 km od Gornjeg Milanovca. Nad Koštunićima se nalazi Ravna Gora, mesto novijih istoriskih zbivanja, sačuvano u iskonskoj lepoti, van urbanizacije. Uzvišenja Vidikovac i Babina Glava, Mokra pećina i drugi darovi netaknute prirode su bogom dani da čovek na kratko ostane sam sa sobom i da poželi da se često vraća takvim trenucima.