Aparmani Mijailović

Adresa: Gojna Gora
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Pošt.broj: 32206
Lokacija: Gojna Gora
Cena punog pansiona (din): 2.000 DIN
Tip smeštaja: Vila
Dvokrevetne sobe: 5
Br.kupatila: 5

 

Opis: Domaćinstvo Boška Mijailovića I kategorije nalazi se na nadmorskoj visini 600 metara i raspolaže zasebnom kućom namenski građenom za izdavanje gostima, koja se nalazi u selu Gojna Gora. Raspolaže sa 5 dvokrevetnih soba svaka sa kupatilom, zajedničkim dnevnim boravkom, trepezarijom, TV salom i bibliotekom. U dvorištu punom zelenila i cveća nalazi se bazen za kupanje. Selo se nalazi u blizini rečice Kamenica, gde se može za vreme letnjih dana kupati i pecati a voda je bistra i čista da bez opasnosti po zdravlje može i da se pije…
Kuća se izdaje tokom cele godine sa mogućnošću korišćenja punog pansiona i samostalnog spremanja hrane. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta.
Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno- istoriskih spomenika, posmatranju ptica, kupanju u reci, branju lekovitog bilja i šumskih plodova i u lovu i ribolovu i vožnji biciklom .
Takođe, domaćin nudi i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja. Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i strani gostiju.
Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.