Vlaški dragulj

Adresa: selo Aljudovo
Region: Braničevski
Opština: Malo Crniće
Lokacija: selo Aljudovo
Cena noćenja (din): 800 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 800 DIN
Cena polupansiona (din): 1.100 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.300 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Dvokrevetne sobe: 6
Trokrevetne sobe: 1

 

Opis: Opština Malo Crniće nalazi se u istočnoj Srbiji, smeštena u prelepoj ravnici Stig, graniči se sa opštinama Požarevac, Petrovac, Kučevo, Veliko Gradište i Žabari. Malo Crniće je opština u kojoj živi približno 17.000 stanovnika u 19 sela.

Vlaški dragulj
Restoran nacionalne srpske i vlaške kuhinje, omiljeno je mesto lovaca i rekreativaca tako da je moguće probati i specijalitete divljači. U restoranu se priprema hrana na tradicionalan način i porekla je iz povrtnjaka vlasnika i mini farme u blizini restorana.
Od puta Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi u selu Batuša odvaja se put koji vodi ka manastiru Bradača na 8 kilometru nalazi se selo Aljudovo, dovoljno je pratiti saobraćajnu signalizaciju. Od Beograda je udaljen 125 kilometara.
Turističko-ugostiteljski kompleks sa dva bazena sportskim terenima i sobama sa ukupno 15 ležaja. Nalazi se u podhomoljskom selu Aljudovu na teritoriji opštine Malo Crniće. Sala restorana kapacita sa 100 mesta i terasa sa 150 mesta. Motel ima 6 dvokrevetnih i 1 trokrevetne sobe. Pored dva bazena motel raspolaže i sportskim terenima za odbojku, košarku, mali fudbal, stoni tenis.
U restoranu se služi isključivo domaća hrana pripremljena na tradicionalni način, čije je poreklo sa sopstvenog imanja vlasnika restorana.