Vila Pipač

Adresa: M.Tita 62 Feketić
Region: Severno Bački
Opština: Mali Iđoš
Lokacija: Feketić
Cena noćenja (din): 900 DIN
Cena polupansiona (din): 1.600 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.900 DIN
Tip smeštaja: Vila
Jednokrevetne sobe: 2
Dvokrevetne sobe: 4
Trokrevetne sobe: 2
Apartman: 5

 

Opis: Vila Pipač postoji od 1978 godine. To je porodična tradicija duga trideset godina. Nalazi se u Feketiću, karakterističnom selu za Vojvodinu, na putu E 75, 500 m od autoputa, petlja Feketić, na raskrsnici međunarodnih puteva.

Gosti mogu da posete naš vinski podrum, da uživaju u vožnji kočijama, lovu ili da se upoznaju sa gajenjem čuvene feketićke višnje. Preko zime organizujemo učešće u vojvođanskom svinjokolju i vožnju sankama koje vuku konji.
Ko želi aktivan odmor na raspolaganju je sportska hala sa 500 sedišta, teniski teren sa podlogom od šljake i noćnim osvetljenjem. Idealno osveženje za vrele letnje dane je otvoren bazen dubine od 1,5 do 2m, dužine 7m, širine 3m. Organizujemo biciklističke i pešačke ture, kao i izlete i ekskurzije u cilju upoznavanja tradicije, običaja i lokalnih znamenitosti. Sve ovo može učiniti Vaš boravak raznovrsnijim.

Za ljubitelje prirode predlažemo kamp površine 200 m2 i mesta za 40 šatora i 15 kamp kućica.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, sa kupatilom. Pansion raspolaže zatvorenim parkingom, tv, telefonom, internet vezom.

U restoranu možete isprobati međunarodne specialitete kao i domaću kuhinju u zimskom periodu, a preko leta jela sa roštilja u prijatnoj letnjoj bašti. U radnji sa suvenirima možete kupiti lokalne proizvode (med, ren, sir, čuvenu mađarsku mlevenu papriku, vino, rakiju ). U butiku imamo veliki izbor ženske i muške garderobe. Našim mini busom možemo organizovati prevoz do aerodroma ili bilo koji drugi transfer.
Kamp
Za ljubitelje prirode predlažemo kamp površine 200 m2 mesta za 40 šatora i 15 kamp kućica. Kamp raspolaže wc-om, tuš kabinom, korišćenje vešeraja i otvorene kuhinjice. Prostor je ograđen, parking sa noćnim čuvarem.