Vila Kikovi

Adresa: Dragolj
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Pošt.broj: 32316
Tip smeštaja: Kuće u selu
Apartman: 1
Br.kupatila: 2
Uslovi plaćanja: depozit pre odlaska

 

Opis: Iznajmljuje se iskljucivo kompletna kuca i cena je kao takva.

Boravak u netaknutoj prirodi kakav se samo poželeti može.

Kuća sa potpunim konforom se nalazi na nadmorskoj visini od oko 400m. Na obroncima je planine Rudnik u selu Dragolj samo 95 km udaljeno južno od Beograda sa prirodom i čistim vazduhom kakav se retko gde može naći i pogledom na desetine kilometara u daljinu. U potpunoj je privatnosti, 300 metara od seoskog asfaltnog puta i veoma je uslovna za boravak i odmor kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

Iznajmljuje se kao cela kuća, na vise dana ili nedelja, vikend, ili za jednodnevni boravak. Idealno je mesto gde moze da se ode daleko od gradske guzve i brzog tempa zivota, za porodicu, parove, grupe i pojedinačno. Pored ostalog idealna je za intelektualni rad u tisini prirode, organizovanje rodjendana, privatnih zurki, i drugih vrsta druzenja. Kuća poseduje satelit i internet.

Unutar kuće je: dnevni boravak sa trpezarijom, odvojena kuhinja, kupatilo i soba na gornjem spratu, prostorija na donjem spratu sa kuhinjom i kupatilom gde se mogu organizovati sedeljke. Ispred je velika terasa na dva nivoa gde se nalaze drveni stolovi sa klupama, kao i dva rostilja. Klasični i tanjiraca pogodna za ribu. Isto tako kotlic i zemljani lonci ukoliko zelite da pravite kuvani kiseli kupus, pasulj sa rebrima ili corbu po izboru.

Ukoliko zelite mozete za vreme boravka poruciti kod mestana u okolini domacu rakiju, domaci sir i kajmak, vruću gibanicu kao i vruće pečeno jagnje ili prase. I to sve po veoma povoljnim cenama . Ili to sve mozete spremati sami.

Varosica Belanovica gde mozete kupiti sve potrebne namernice je udaljena svega 4 kilometra. Tu se nalaze nekoliko dobro snadbevenih samoposluga, pekara i druge prodavnice.

Cena iznajmljivanja kuce je 5.000.00 dinara dnevno vikendom i 4.000.00 dinara dnevno u toku nedelje.

Tel. 064 316 1905
Tel. 064 199 9780
E-mail: zoran@esinetwork.net