Jelica Nešović Jaćimović

Adresa: Gojna Gora
Region: Moravički
Opština: Gornji Milanovac
Lokacija: Gojna Gora
Cena noćenja (din): 800 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.500 DIN
Tip smeštaja: Kuće u selu
Dvokrevetne sobe: 3
Br.kupatila: 2

 

Opis: Domaćinstvo Jelice Nešović-Jaćimović II kategorije poseduje zasebnu kuću u Gorjnoj Gori na nadmorskoj visini 800m. Raspolaže sa 3 prelepe dvokrevetne sobe i trosedom u velikom dnevnom boravku, dva kupatila sa kadom, kuhinjom sa trepezarijom za ručavanje. Dvorište je veliko, a okolina je izuzetno lepa i pogodna je za šetnju. Ambijent celog prostora je izuzetno lep i svaki gost može da uživa u njemu u sva četiri godišnja doba i da se oseća kao kod kuće. Domaćica nudi gostima pun pansion sa proizvodima iz sopstvenog domaćinstva tokom cele godine.
Vredna domaćica sprema srpska jela kojima je teško odeleti od tople lepinje sa kajmakom, domaćim kiselim mlekom do tradicionalnih srpskih jela ovog kraja.
Za decu je na raspolaganju plastični pokretni bazen, kao i ljuljaške i klackalica.
U ovom tipičnom seoskom domaćinstvu možete pripremati zimnicu i kupiti ratarske i stočarske proizvode, od kojih se najviše ističe kravlji kačkavalj.
Ono u čemu ćete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, šetnja po livadama i šumama, obilazak kulturno- istoriskih spomenika, branje lekovitog bilja i šumskih plodova, lov i ribolov.