Drinska oaza

Adresa: Velika Reka
Region: Mačvanski
Opština: Mali Zvornik
Lokacija: Velika Reka
Godina gradnje: 1995
Cena noćenja (din): 2.400 DIN
Tip smeštaja: Apartman
Dvokrevetne sobe: 2
Apartman: 2
Br.kupatila: 3
Plac (ar): 20
Garaža (m2): 25

 

Opis: Objekat Drinska Oaza nalazi se na 17 km od Malog Zvornika prema LJuboviji na najljepšem dijelu Zvorničkog jezera, i 3 km do živog toka Drine, sa prosječnom dubinom od 8 metara. Izuzetno mjesto za ribolov sa mola, dvorišta ili iz čamca kako leti još bolje zimi (zimovnik). Za neupućene o ribolovu na jezeru i Drini postoji kraći kurs “Mala škola ribolova ” sa zagarantovanim ulovom!?
Smještaj je udoban u apartmanu i spavacim sobama sa francuskim ležajevima i pogledom na jezero, sa kapacitetom za 10 do12 osoba maksimalno, ili za dve-tri prosečne porodice.
Uz smeštaj dragim gostima je na raspolaganju opremljena kuhinja sa trpezarijom i posuđem, dnevni boravak sa televizorom, velika terasa natkrivena, bazen 7x5x1.6 m, vanjski tuš, ležalke, suncobran, ljuljaška, pečenjara sa svim sadržajima i opremom, mol i hranjeno mjesto za pecanje, vožnja sportskim čamcem, drva, ćumur, i sl. Iznajmljivanje cijele kuće trenutno je 100 eura dnevno, apartmanski smeštaj je 30 eura dnevno, konkretne varijante po dogovoru.