Pansion Nebo

Adresa: Rudno
Region: Raški
Opština: Kraljevo
Pošt.broj: 36222
Lokacija: Na ibarskoj magistrali u mestu Brvenik skreće se ka selu Rudno solidnim asfaltnim putem 23km. Od centra sela Rudno do Pansiona Nebo putuje se 3km makadamskim putem sa tvrdom podlogom.
Cena punog pansiona (din): 1.750 DIN
Tip smeštaja: Brvnare i vajati
Apartman: 3

 

Opis: Visoravan na kojoj se nalazi selo Rudno deo je obronaka planine Golija a na njenom najlepšem mestu zvanom Srnjača ususkan je Pansion Nebo i to na 1250m.n.v. Ovde za vedrih noći sa trema restorana zaista možete izbrojati svaku zvezdu.
Objekat se sastoji od posebne zgrade sa recepcijom, kuhinjom i restoranom kao i dve potpuno završene brvnare i dve u finalnoj fazi. Svaka brvnara opremljena je zasebnim kupatilom, dva zasebna ležaja i jednim ležajem na razvlačenje za dve osobe.
Kuhinja i restoran su potpuno opremljeni za punu pansionsku ponudu a hrana je uglavnom od domaćih proizvoda i jelovnik se priprema samo u dogovoru sa gostima.
Za sve pešačke i biciklističke ture moguće je dobiti vodiča ili detaljnu mapu. Izleti do manastira Studenica i Gradac kao i rafting na Ibru ili paraglajding uvek su mogući jer smo deo turističkog Klastera “Kraljevski odmor”.

Cena izdavanja brvnare koja ima četri ležaja je 1900 dinara po danu.
Cena tri obroka za jednu osobu iznoso 950 dinara.
Tako da ukoliko brvnaru koriste četri osobe cena punog pansiona iznosi 1450 dinara.
Ukoliko brvnaru koristi dve osobe cena punog pansiona iznosi 1900 dinara.