Domaćinstvo Vujnović

Adresa: Dren lazarevački
Region: Grad Beograd
Opština: Lazarevac
Pošt.broj: 11550
Lokacija: selo Dren lazarevački
Godina gradnje: 2002
Cena noćenja (din): 1.500 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 1.500 DIN
Cena polupansiona (din): 2.100 DIN
Cena punog pansiona (din): 2.500 DIN
Tip smeštaja: Apartman
Dvokrevetne sobe: 3
Trokrevetne sobe: 1
Višekrevetne sobe: 1
Apartman: 2
Br.kupatila: 3
Plac (ar): 36
Boravišna taksa: 135 DIN
Uslovi plaćanja: Avans za rezervaciju,ostalo pri prijavi

 

Opis: Domaćinstvo porodice Vujnović smešteno je pa periferiji Lazarevca (5 km od centra na putu Lazarevac-Aranđelovac, 7 km od ibarske magistrale, 55 km od Beograda, 35 km od Aranđelovca i 80 km od Čačka), u selu Dren, na 300 m nadmorske visine. Iz dvorišta se kad je vedro vreme vidi Obrenovac, Lajkovac i Valjevo. Blizu grada, a zaklonjeno. Iz obližnje šume seoskom tišinom do kasno u noć upravlja cvrkut ptica i cvrčaka. Ponekad kad su raspoloženi iz šume izađu srne. Blizu kuće je lokalno autobusko stajaliste, pored kuće je asfaltni put, na 1000 metara je moderna benzinska pumpa a na 200 metara seoska prodavnica. Velelepno sagrađen objekat nalazi se usred kućevnog placa površine 3600 m2. Dvorište, puno zelenila i cveća, ograđeno ogradom tik uz visoko drveće,a od ulaza do kuće hladovinu pravi sedam lipa ispod kojih su klupe i veliki lipov panj za odmor. Kuća ima CG, ADSL internet, dve telefonske linije, SAT antenu, klimu, tri kupatila, garažu i prateće objekte u kojima su razne radionice u kojima se gosti mogu zabaviti i uz pomoć domaćina ponešto naučiti, od štrikanja, šivenja, tkanja, slikanja na grnčariji, sušenja voća I bilja do pečenja rakije.

Domaćini izdaju dva apartmana za goste od kojih prvi ima trpezariju, kupatilo i sobu.Prostrana, svetla, dvokrevetna soba ima izlaz na veliku terasu,TV I klimu. Drugi apartman obuhvata dve sobe, trpezariju i moderno kupatilo.
Po želji gostiju osim zabave u radionicama može se organizovati poseta stajama sa domacim zivotinjama, spomen kosturnici kolubarske bitke, crkvi brvnari u Brajkovcu, etno kući u Lazarevcu, zatvorenom i otvorenom bazenu u Lazarevcu, rudniku Kolubara, kruševičkom i stubičkom visu i sl.

CENE SMEŠTAJA PO OSOBI
PRENOCISTE……………………1500,00
POLUPANSION………………….2100,00
PANSION………………………..2500,00

Cena smeštaja za decu od 3 do 10 godina…..70%