Domaćinstvo Milošević

Adresa: Rudno 48
Region: Raški
Opština: Kraljevo
Pošt.broj: 36000
Lokacija: GOLIJA
Cena noćenja (din): 600 DIN
Cena noćenja sa doručkom (din): 800 DIN
Cena polupansiona (din): 1.100 DIN
Cena punog pansiona (din): 1.600 DIN
Tip smeštaja: Konak
Dvokrevetne sobe: 3
Višekrevetne sobe: 1
Br.kupatila: 2

 

Opis: U parku prirode Golija-Studenica na 1100 mnv. ušuškano u čamovoj šumi leži jedno lepo selо Rudno. Selo se nalazi na pola puta izmedju dve srpske svetinje, manastira Studenice i Manastira Gradac,a oko sela nekoliko crkava iz doba Nemanjića,kao biseri na okolnom livadama i šumarcima!
U zadnje vreme sve više posetilaca ima selo Rudno,kako zbog gradjenih vrednosti,tako I zbog prirodnih,pa treba napomenuti da ovaj kraj nema nikakvu prljavu industriju ,pa čist vazduh iz stoletnih šuma odličan je za rešavanje bronhijalnih problema kod dece!
Planinski izvori su skoro na svakom koraku, a svuda gde se pogleda je pejzaž za slikanje!
Domaćinstvo Milosević je registrovano turističko domaćinstvo sa tri zvezdice i ima dvokrevetne sobe za izdavanje. Sobe se izdaju u kući koja je autentična za ovaj kraj! Pored soba za izdavanje u dvoristu je i apartman brvnara koja je kapaciteta 4+2 osobe,ima kuhinju,kupatilo,dnevni boravak sa tv.
U staroj kući postoje tri dvokrevetne sobe , kupatilo,dnevna gostinjska soba sa kaminom i TV.
Pored ove kuće je jedan objekat u kome se nalazi jedna prostorija napravljena u etno stilu, a ona je namenjena sa ručavanje i druženje gostiju!
Moramo napomenuti da je kod nas zastupljena isljučivo domaća kuhinja i domaći proizvodi kao sto su sir,kajmak,proja,gibanica,kačamak,pršuta,jagnjetina,med,slatko od jagoda,voćni sokovi od borovnica i malina,rakija itd.
Ako se odlučite da dodjete u naš dom iz našeg doma otići ćete sa osmehom i ponovo se vraćati-jer ovo je pravi seoski turizam, gde domaćini i gosti postaju prijatelji!